Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:52 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale OPC la Auchan Constanţa

ro

23 Jun, 2015 11:59 2204 Marime text
 
Lucian Lungoci, coordonatorul delegat al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Constanţa a confirmat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că mai mulţi comisari ai CJPC au efectuat un control în hypermarketul Auchan din maritimo, în urma reclamaţiei depuse de un client şi despre care cotidianul nostru v-a relatat zilele trecute.
 
Lucian Lungoci a afirmat că nu s-au găsit deficienţe în lotul de alimente din care provenea produsul reclamat, în schimb Auchan Constanţa a fost sancţionat pentru alte abateri, cum ar fi lipsa informării corecte a clienţilor în legătură cu anumite produse.
 
Amintim că un constănţean a reclamat că a cumpărat o bucată de slănina asortată vrac de la unul din magazinele Auchan din Constanţa. A doua zi, susţine el, când a vrut să mănânce a constatat că era mucegăită.

Ulterior, pe 22 iunie, am primit punctul de vedere al celor de la magazinul de unde a făcut piața constănțeanul Bogdan Dumitru. „La sesizarea clientului nostru, responsabilul de calitate al magazinului a investigat imediat situaţia, pe întregul circuit de comercializare, în conformitate cu procedurile interne şi cele prevăzute de legislaţie.
Dorim să precizăm că produsele aflate la comercializare erau în conformitate şi că în urma controlului ANPC a fost confirmat încă o dată acest aspect. În cazul produsului în cauză, clientul a fost invitat să i se returneze banii înapoi“, au declarat reprezentanţii Auchan Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii