Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Controale ale inspectorilor CJPC la depozitele de peşte. Ce au descoperit la faţa locului! (galerie foto+video)

ro

29 Jun, 2017 13:09 4264 Marime text


În aceste momente, comisarii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa efectează mai multe controale la depozitele de peşte din zona industrială a municipiului Constanţa.

În depozite este depozitat şprot, care este vândut ca fiind hamisie.

UPDATE 4:

Am încercat să luăm un punct de vcedere şi din partea reprezentanţilro societăţii în cauză dar aceştia nu au răspuns nici la apelul nici la mesajul trimis de reporterii ZIUA de Constanţa. În măsura în care aceştia vor transmite un punct de vedere, îl vom publica. ​

UPDATE 3:

Horia Constantinescu, inspector şef la CJPC, a declarat că a fost emisă propunerea de închidere a depozitului. O mare parte din peştele din depozit este expirat de câteva zile. Mai exact în depozit a fost găsit peşte refrigerat, dar congelat de catre comerciant. În duba întoarsă din drum de comisarii CJPC Constanţa se aflau 414 kg calcan si 80 kg icre. Calcanul era expirat de câteva zile. 

Pentru obstrucţionarea controlului societatea riscă o sancţiune de 30.000 de lei, la aceasta urmând să se adauge sancţiunile pentru neregulile constatate. 

UPDATE 2:

În speranţa că vor reuşi să ascundă o parte din marfa expirată, în timp ce comisarii OPC erau ţinuţi la discuţii de patron, angajaţii au încărcat mare parte din peşte într-o dubiţă şi a plecat de la societate. 

 „În momentul începerii controlului, patronul a încercat să țină de vorbă atât comisarii, cât și pe mine, încărcând cel puțin jumătate din cantitatea de calcan și din celelalte soiuri de pește într-o dubă cu care a fugit. Eu m-am lansat în urmărirea acestei dube, pe care am ajuns-o din urmă şi am întors-o înapoi. A încercat să fugă, în timp ce ne ținea ascunși într-un birou. Am cerut intervenția Serviciliul de Investigare a Fraudelor, mai ales că mai are trei dosare de evaziune fiscală”, a povestit Horia Constantinescu.



UPDATE 1.
 
Societatea se numeşte Gab Destiny SRL.

Registrul Comerţului despre Gab Destiny SRL
 
Firma a fost înfiinţată în anul 2015 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada SLT. Petre Papadopol, nr. 14. Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Călina Gabriel este asociat unic şi administrator. Gab Destiny SRL se ocupă de comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.                                                                                                         


Ştrire în curs de actualizare
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii