Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă cercetările în cazul teribilului accident din judeţul Braşov. Şoferul autocarului nu consumase alcool

ro

21 Jun, 2016 13:36 1767 Marime text
În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 17 iunie, între localităţile Braşov şi Făgăraş, soldat cu rănirea a mai multor persoane şi decesul a patru dintre pasagerii autocarului, Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie transmite că până la acest moment a fost finalizată cercetarea la faţa locului şi au fost restituite toate bunurile aparţinătorilor persoanelor vătămate.
 
Rezultatele probelor biologice au relevat faptul că şoferul autovehiculului implicat în evenimentul rutier nu a consumat alcool, acesta având în sânge o alcoolemie 0,00 g/l alcool pur în sânge.
 
Totodată, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Curte de Apel Braşov, poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor concrete în care a avut loc accidentul rutier, fiind efectuate în acest sens audieri şi ridicări de înscrisuri. În cauză urmează a fi dispuse o constatare tehnico-ştiinţifică pentru stabilirea stării tehnice a autovehiculului, iar, ulterior, o expertiză criminalistică în vederea verificării existenţei unor modificări tehnice asupra autovehiculului implicat în accident, de natură să atragă răspunderea contravenţională sau penală a unor persoane.
 
În prezent, au mai rămas internate în spitalele din municipiul Braşov patru victime, printre care se află şi un minor, alte două victime fiind transferate la spitale de pe raza judeţului Iaşi.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii