Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consulul General al Ambasadei SUA la București dă detalii despre „Loteria Vizelor” (video)

ro

22 Oct, 2015 20:24 2285 Marime text
Într-o filmare apărută pe rețelele de socializare, Consulul General al Ambasadei SUA la București, Daniel Perrone, a ținut să ofere românilor informații despre „Loteria vizelor”.
 
Oficialul face precizări importante despre  modul în care românii pot participa, dar și ce nu trebuie să facă pentru a nu fi anulată cererea aplicată pentru a participa la loteria unei vize în SUA.
 
„În Statele Unite ne mândrim mult cu istoria noastră de a primi imigranți și cu rolul important pe care aceștia l-au avut în formarea și întărirea țării noastre. Noi continuăm să primim imigranți din întreaga lume care primesc vize pentru muncă și rezidență în Statele Unite.
SUA a început programul de „Diversity visa” cunoscut și sub numele de „Loteria vizelor” cu 20 de ani în urmă.
Acest program pune la dispoziție anual până la 50.000 vize de emigrare selectate prin tragre la sorți aleatorie dintre toate înscrierile participanților din țări cu rată mică de migrare în Statele Unite.
Programul continuă să fie o oportunitate pentru dumneavoastră, cetățenii români, să vă calificați pentru rezidență permanentă în SUA.
Cu alte cuvinte, programul „Loteria vizelor” vă dă posibilitatea legală să locuiți și să lucrați permanent în SUA.
Înscrierea în „Loteria vizelor” este gratuită, numai cei care vor fi selectați pentru interviul de viză vor trebui să plătească o taxă de solicitare a vizei.
Orice persoană care are diplomă de bacalaureat sau o anumită meserie care se califică poate să participe, inclusiv cei care nu au rude în SUA.
Câștigătorii „Loteriei vizelor” pot să își aducă soțiile sau soții și copiii necăsătoriți cu vârste sub 21 de ani. Se acceptă numai o singură înscriere de persoană în fiecare an.
Este important să știți că înscrierile multiple mereu vor fi descalificate.
Procesul este simplu și clar. Rețineți vă rog, nu este nevoie de intermediari, chiar nu trebuie nici să ascultați nici să folosiți intermediari. Înscrierile pentru programul „Loteria vizelor” 2017 se acceptă în acest an între 1 octombrie și 3 noiembrie. Singurul mod de a participa este online pe pagina oficială a programului.” , a transmis Daniel Perrone, Consulul General al Ambasadei SUA la București.
 
Pagina oficială a programului unde românii pot intra pentru a se înscrie în „Loteria vizelor” este www. Dvlottery.state.gov. 
 

Ce trebuie să știţi despre #LoteriaVizelor? Aflaţi de la consulul general Daniel Perrone.

Posted by U.S. Embassy Bucharest on Thursday, October 22, 2015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii