Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeni, aveți caloriferele reci? Iată ce spune Dumitru Tamaş, şef Exploatare - ​Electrocentrale Constanța

ro

29 Dec, 2015 17:15 3452 Marime text
Ieri, Electrocentrale Constanta a comunicat întreruperea totală a furnizarii agentului termic primar, pentru remedierea unei defectiuni la instalatia de termoficare din incinta centralei, azi in intervalul orar 8:00 – 17:00.

Drept urmare, RADET Constanta a anunțat că este în imposibilitate de a furniza apă caldă de consum și incalzire către toti consumatorii municipiului Constanța.
 
Dumitru Tamaş, şef Exploatare - ​Electrocentrale Constanța, a declarat, pentru ZIUA de Constanța: „Lucrarea este terminată. Acum vom începe umplerea, care durează vreo două ore, două ore și jumătate. După aceea vom începe să deschidem vanele către magistrale, care sunt pline, să pornim pompele și cazanele. (...) Am întârziat puțin față de ora estimată“.

UPDATE

Puțin după ora 18.00, RADET Constanța a anunțat că municipiul Constanța va avea apă caldă și căldură în jurul orei 22.00

Ieri, prefectul județului, Ion Constantin, a fost luat prin surprindere de veste. ”Nu știu ce să spun. Acum am aflat și este neplăcut. Este o nelămurire și pentru mine mai ales că s-au făcut toate reviziile. Mi s-au dat asigurrări că mâine se va rezolva. Sper să se remedieze”, a mai declarat pentru ZIUA de Constanța, reprezentantul Guvernului în teritoriu.

La rândul său, primarul interimar al municipiului, Decebal Făgădău, a spus: ” CET Palas plătește acum tributul neîntreținerii, în timp, a magistralelor și instalațiilor de producere a agentului termic. Am încredere în specialiștii CET-ului că vor remedia, în termenul asumat, problema. Mâine (nr. azi) dimineață voi trimite o adresă către Ministerul Economiei, ministrului delegat pentru Energie și conducerii SC Electrocentrale SA Constanța , adresă prin care le voi solicita ca asemenea situații să nu se mai repete pentru că municipalitatea și constănțenii își achită fie în avans, fie la termen, toate obligațiile către dânșii”. 

Citește și 

Apa caldă și căldura, în casele constănțenilor în jurul orelor 22.00
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • luciana 30 Dec, 2015 00:43 Niste mincinosi este ora 0 si 45 de minute si caldura la calorifere nu este tocmai azi cand afara a fost atat de frig ei nu se gandesc ca mai sunt si familii care au copii mici sa le fie rusine
  • constantean 29 Dec, 2015 18:09 cand v-ati tinut voi de cuvant? bine c-ati furnizat caldura de craciun, sa crapam de cald in case .