Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:23 21 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul supărat. Focar de infecţie. În ce hal arată toaletele din Piaţa Griviţei din Constanţa! (galerie foto)

ro

17 Jun, 2019 09:50 2151 Marime text
 
În campania electorală din 2016, candidatul PSD, Decebal Făgădău promitea un proiect de transformare al Pieţei Griviţei din Constanţa pe care îl puteţi încă regăsi aici: http://www.decebalfagadau.ro/proiecte/piata-grivita/
Pe scurt, propunerea pentru transformarea Pietei Grivitei într-un spaţiu modern, sigur şi multifuncţional prin reconfigurarea întregului spaţiu urban actual nu s-a realizat.
Piaţa Griviţei, una dintre cele mai vechi şi cele mai asaltate pieţe din municipiul Constanţa nu a fost reabilitată din lipsa banilor.
Şi dacă piaţa nu a devenit o alternativă locală cu funcţiuni multiple, cu accent pe dezvoltarea spiritului comunitar, aşa cum promitea actualul primar, nici măcar nu s-au alocat fonduri pentru întreţinerea spaţiului. Dovadă în acest sens sunt imaginile surprinse de constănţenii care merg la piaţă şi care au încercat fără succes să folosească toaletele din zonă. Grupurile sanitare sunt adevărate focare de infecţie, taxate însă de angajaţii RAEDPP.
Imaginile sunt grăitoare. Piaţa este administrată de Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa prin direcţia târguri şi oboare.
 
 
sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii