Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanul Horia Tecău crede că România poate bate Slovacia în Cupa Davis

ro

07 Mar, 2015 21:44 1087 Marime text
Horia Tecău a declarat, azi, după ce echipa României a obţinut calificarea în turul doi al Grupei I a Cupei Davis, că el şi colegii săi pot juca mai bine în luna iulie, în runda următoare, decât au făcut-o în întâlnirea cu Israel.
 
"Până la întâlnirea din turul doi mai sunt câteva luni, putem juca mai bine în iulie decât am făcut-o acum", a spus sportivul din Constanța.
 
El a precizat, referitor la Slovacia, echipa contra căreia vom juca în următoarea întâlnire, că este "un adversar dificil". "Slovacia este un adversar dificil, dar şi noi cred că am crescut ca nivel. Marius Copil a făcut deja câteva meciuri bune în acest an. A obţinut o victorie mare ieri", a afirmat românul.
 
Semifinalistul de la Australian Open a vorbit şi despre prestaţia sa în meciul de dublu de sâmbătă: "Am fost puţin relaxat la începutul meciului. Israelienii au schimbat echipa, nu prea ştiam la ce să ne aşteptăm. Sunt puţin dezamăgit de acel început, dar mă bucur că am reuşit să-mi găsesc ritmul şi să fac un meci bun".
 
Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, sâmbătă, la Sibiu, scor 6-3, 6-4, 6-4, cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem, după o oră şi 46 de minute în al treilea meci al întâlnirii dintre România şi Israel, astfel că scorul general a devenit 3-0 şi sportivii români au obţinut calificarea în turul doi al Grupei I a Cupei Davis.
 
Sursa: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii