Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:17 17 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul din Forbes 30 sub 30 ediția 2016. Citește povestea lui. Constănțeni celebri în Forbes

ro

15 Apr, 2016 04:44 3331 Marime text
Acum cinci ani revista Forbes începea, ceea ce avea să devină, unul dintre cele mai apreciate și mediatizate produse ale Forbes România.
Atunci era un răspuns imediat la ediția americană a revistei Forbes, care propunea tineri sub 30 de ani pe care îi descria prin caracterizări spectaculoase, precum “game-changer” sau “disruptor”.
Spre deosebire de alte proiecte, unde accentul cădea pe business, Forbes România a decis să extindă aria de interes la cercetare, tehnologie, ONG sau industrii creative. De asemenea, nu s-a limitat doar la cei din România, ci am încercat să îi găsim și pe studenții români merituoși din străinătate.

Așa se face că anul acesta printre cei 30 de tineri sub 30 (GALERIE FOTO: „30 SUB 30”, EDIȚIA 2016) se află și un constănțean.

Este vorba despre Lucian Ștefan.
 

Motivația Forbes:  A adus un suflu proaspăt pe piața de profil din România, însă drumul pe care l-a parcurs pentru a atinge performanțele de care se bucură acum a fost pavat cu multă muncă
 

Mai departe Forbes spune că pentru mulți oameni, jobul ideal făcut din pasiune rămâne doar un vis neîmplinit. Nu și pentru Lucian Ștefan. „Dintotdeuna, am fost înconjurat de muzică, însă, nu am lucrat de la început în acest domeniu”, povestește constănțeanul de 28 de ani, care deține propriul label – Global Records.
Spiritul său antreprenorial s-a resimțit încă de la vârsta de 12 ani, când și-a dezvoltat propriul său business – o sală de internet în Costinești. Doi ani mai târziu, și-a început o afacere în domeniul imobiliar, reușind ca în trei ani să aibă nouă sedii în Constanța, 2 Mai și Vama Veche și peste 50 de agenți imobiliari.
Direcția traiectoriei sale profesionale avea să se schimbe radical câțiva ani mai târziu. „La 18 ani, am întâlnit-o pe Elena Alexandra Apostoleanu (Inna), i-am observat talentul și am simțit că va putea ajunge un artist mare, că putem construi împreună”, își amintește Lucian Ștefan. Deși nu știa mare lucru în materie de industrie muzicală, pentru el a fost o provocare, care l-a motivat și l-a fascinat în același timp. „Am renunțat la facultatea de drept pentru a-mi construi noul meu vis”. A început să se documenteze, să găsească cei mai potriviți creatori – producători și compozitori, întrucât și-a dat seama încă de la început că „cel mai important lucru, pe lângă artist, este muzica”.
Mai trebuie precizat că în aceeași lstă Forbes au mai apărut și alți constănțeni celebri precum Horia Tecău și Simona Halep.
Materialul integral pe forbes.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii