Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanteanul Cosmin Stan, de la Realitatea TV, are un baietel!

ro

19 Jun, 2010 13:33 12363 Marime text

cosmin_stan.jpgSotia lui, Oana, a nascut azi-noapte la spitalul Euroclinic din Bucuresti

Cosmin Stan este proaspat tatic. Sotia prezentatorul stirilor de la Realitatea TV, Oana, a adus pe lume azi-noapte, la spitalul Euroclinic din Bucuresti, un baietel cu greutatea de aproape 4 kg, potrivit agentiadepresamondena.
.Cosmin si Oana s-au casatorit in urma cu doi ani la Las Vegas, in perioada in care fostul prezentator de la Pro TV se afla la o bursa de studii in Tennessee, Statele Unite ale Americii.
Pentru cei care nu ştiu, Cosmin Stan este nascut în comuna Tuzla, judeţul Constanţa şi a fost cununat, la mijlocul lunii septembrie 2008, de fostul consilier PSD Aurelian Arghir.

Prieteni de peste zece ani, dupa cum declara, Aurelian Arghir a decis sa-i fie nas de cununie fostului sau coleg din breasla jurnalistica, la momentul in care acesta a hotarat sa-si uneasca destinul cu aleasa inimii sale. Nunta a fost una in stil american si s-a desfasurat dupa voia mirilor, pe plaja. Nasii, Aurelian Arghir si sotia sa, s-au declarat bucurosi la momentul cand tinerii insuratei au decis ca familia lor sa le devina parinti spirituali. "Suntem prieteni de peste zece ani, am fost colegi de ziar si ne-am ajutat mult unul pe altul. Face parte din familia noastra acum, cu acte in regula", a completat Arghir. Ziua in care cuplul Cosmin - Oana si-a unit destinele a coincis cu aniversarea a 16 ani de la casatoria nasului cu aleasa sa. Petrecerea a continuat seara, la unul din hotelurile din statiunea Mamaia, petrecerea fiind, dupa cum au remarcat oaspetii, una de zile mari. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii