Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţean celebru la Hollywood Ea este noua iubită alui Sebastian Stan

ro

24 Jul, 2011 22:07 2396 Marime text

sebastian_stan_01_c123230a8d.jpgNimic nu pare a sta în calea ascensiunii fulminante a românului Sebastian Stan, constănţeanul care a devenit celebru la Hollywood datorită serialului "Gossip Girl". Zilele acestea, el îşi promovează filmul "Captain America - the First Avenger" şi trăieşte şi o frumoasă poveste de iubire cu actriţa Dianna Agron.

Sebastian (28 de ani) aşteaptă cu sufletul la gură să vadă dacă filmul "Captain America", în care joacă rolul lui "Bucky", cel mai bun prieten al eroului principal (interpretat de Chris Evans), va avea succes la public.

De asta va depinde viitorul lui în plan profesional. În plan personal, tânărul actor o duce foarte bine. Are o nouă iubită, Dianna Agron, o blondă de 25 de ani, care e cunoscută pentru rolul din alt serial de mare succes, "Glee".

Conform presei, cei doi sunt foarte discreţi, Stan fiind renumit pentru faptul că detestă să-i fie expusă prea mult viaţa privată. De altfel, acesta a fost şi motivul pentru care s-a despărţit de alte frumuseţi de la Hollywood.

Sursa: Libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii