Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Zeci de persoane au avut nevoie de ajutorul medicilor după ce au căzut pe stradă. Toate paturile din secția Ortopedie Traumatologie sunt ocupate

ro

16 Jan, 2018 11:34 1321 Marime text
Zeci de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul  SCJU “Sf. Apostol  Andrei” Constanța, în ultimele ore,  din pricina vremii nefavorabile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SCJU Constanța, Crina Kibedi, pacienții diagnosticați cu traume minore nu au necesitat internare, în schimb cei care au suferit fracturi au fost spitalizați.

”Astfel, de ieri, 15.01.2018, ora 14.00 până astăzi de dimineață,ora 08.00,  au fost internați în secția Ortopedie Traumatologie 14 pacienți (în mod normal, sunt internați 2-3 pacienți în 24 de ore). In același interval, 17 persoane deja internate în aceeași secție, au fost supuse intervențiilor chirurgicale. Cei mai mulți dintre pacienți au peste 60 de ani. Dintre diagnostice, cele mai frecvente sunt fracturile de col femural, de gambă și de gleznă. În momentul de față toate paturile din secția Ortopedie Traumatologie sunt ocupate” - a mai precizat Crina Kibedi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii