Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ultimele pregătiri pentru parada de 1 Decembrie. Astăzi, repetiția generală. Sunt restricții în trafic (galerie foto+video)

ro

27 Nov, 2018 09:13 4771 Marime text
Pentru ca evenimentele dedicate Zilei Naționale a României să se desfășoare în condiții optime, astăzi la Constanța are loc repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie.
 
Militari, polițiști sau jandarmi, cu toții sunt la datorie pentru ca evenimentul de sâmbătă să se desfășoare fără cusur. 

În trafic au fost instituite astăzi restricții, astfel că polițiștii sunt de la primele ore ale dimineții la datorie pentru ca repetiția să se desfășoare fără probleme. 

Marți, 27 noiembrie (când are loc repetiția generală) și sâmbătă, 01 decembrie, începând cu ora 09:00, traficul rutier va fi restricționat total pentru toate categoriile de autovehicule, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.
 
Sâmbătă, 1 decembrie, ca în fiecare an, evenimentele dedicate Zilei Naționale a României vor începe la ora 09:00 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central.

Urmează apoi, începând cu ora 11:00, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Monumentului Eroilor Independenței din parcul Casei de Cultură a Sindicatelor.

De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii