Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:01 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa Trafic feroviar afectat după ce trei vagoane au deraiat

ro

20 Nov, 2008 19:38 1329 Marime text

Traficul feroviar din apropierea municipiului Medgidia a fost întrerupt, după ce, astăzi de dimineaţă, mai multe vagoane ale unui tren încărcat cu calcar, care traversa un pod de pe o linie industrială au deraiat, două dintre ele prăbuşindu-se peste alta care aparţine CFR-ului. Potrivit directorului Diviziei "Infrastructură" din cadrul Regionalei CFR Constanţa, Dorin Maier, accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.30.

Un tren de marfă al societăţii Unifer Trans, care avea în componenţă 35 de vagoane încărcate cu calcar pentru societatea Lafarge din Medgidia, a suferit o defecţiune în timp ce traversa un pod, iar trei vagoane au deraiat. Două dintre acestea s-au prăbuşit de pe pod, de la o înălţime de aproximativ douăzeci de metri şi au căzut peste calea ferată, care leagă Constanţa de Bucureşti. Potrivit directorului Diviziei "Călători" din cadrul Regionalei CFR Constanţa, Gabriel Ţăranu, persoanele din trei trenuri care mergeau spre Constanţa şi veneau de la Suceava, Iaşi, Feteşti şi din două garnituri care aveau destinaţia spre Bucureşti şi Buzău, au avut de suferit din cauza acestui accident.

Conform spuselor lui Gabriel Ţăranu, aproape şase sute de pasageri au fost transportaţi dintre cele două staţii cu autobuzele, după care şi-au reluat călătoria spre Constanţa. Un incident similar a avut loc ieri, pe aceeaşi linie, când un vagon de la alt tren de marfă a deraiat, dar fără să afecteze liniile Regionalei CFR Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii