Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:53 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Tot caniculă. Dar e mai bine. Briza ne ajută. Ce temperaturi vor fi

ro

24 Jun, 2016 06:47 2004 Marime text
Astăzi, potrivit vremea.ido.ro, vor fi 30 de grade Celsius, cerul va fi senin, de ploaie nici vorbă, iar briza ne va bucura pe această vreme caniculară.
Vântul va bate cu viteze cuprinse între 15 și 30 km/h din Nord-Est.

Meteoplus spune că în Banat, Crişana, Maramureş, sudul Olteniei şi al Munteniei şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, vremea se va menţine caniculară.
 Disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură - umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi, mai ales după-amiaza şi seara, local la deal şi la munte, şi pe spaţii mai mici în restul teritoriului, vor fi averse, izolat torenţiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 de grade în nordul Moldovei şi în jurul a 35 de grade în zonele de câmpie din vest şi sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral şi în Dealurile de Vest.
La ora postării acestei știri în județul Constanța se înregistrau 22 de grade la Hârșova, 23 la Adamclisi și Cernavodă, și 25 la Mangalia, Medgidia și Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii