Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Șoferul implicat în accidentul de pe bulevardul Mamaia, cercetat sub control judiciar. Bărbatul a părăsit locul accidentului

ro

14 Dec, 2018 13:00 1148 Marime text
Șoferul implicat în accidentul de pe bulevradul Mamaia din Constanța și care după accident a plecat de la fața locului, va fi cercetat sub control judiciar. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 12 decembrie a.c., ora 12.25, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, din Constanţa, dinspre strada Mihai Viteazu către strada I.G.Duca, pe banda nr. 2, iar la marcajul pietonal din zona intersecţiei cu strada Sabinelor, a surprins şi accidentat uşor un bărbat, de 44 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din dreapta conducătorului auto.

După producerea accidentului conducătorul auto auto a plecat de la faţa locului fără încuviințarea organelor de poliţie, fiind depistat ulterior în trafic, în jurul orelor 13:05 pe str. Radu Calomfirescu. Nr. 17, de către o patrulă a Secţiei 1 Poliţie Constanţa.

”Respectivul conducator auto a fost prezentat la data de 14 decembrie a.c. Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța care a decis plasarea lui sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile” - au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii