Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Șoferi sub influența alcoolului depistați în trafic de polițiști. Au fost întocmite dosare penale

ro

17 Sep, 2018 09:24 1240 Marime text
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat  la data de 16 septembrie a.c., un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism pe strada Labirint, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.
 
Tot în cadrul aceleiaşi zile, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băneasa au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Adamclisi, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Trandafirilor, din Băneasa, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Deasemenea , polițiștii din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din localitatea Istria, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Principală, din localitatea Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din localitatea Viișoara, județul Constanța, care a condus un autoturism pe strada Crinului, din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

 Bărbatul a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.
 
La data de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au depistat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din localitatea Grădina, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Grâușorului din localitate, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
 
Polițiștii au condus persoanele în cauză la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii