Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:46 29 01 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Razie a polițiștilor locali în Tomis III. Au fost aplicate amenzi și confiscate două autoturisme

ro

19 Jul, 2018 14:38 1979 Marime text
Astăzi, 19.07.2018, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a organizat și desfășurat o acțiune pentru combaterea comerțului stradal neautorizat realizat în perimetrul cuprins între Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Strada Soveja si Bulevardul Tomis.

Potrivit reprezentanților Direcției Generale Poliția Locală Constanța, s-au aplicat 8 amenzi contravenționale în valoare totală de 8.000 lei, au fost confiscate mai multe kilograme de legume și fructe care se comercializau fară autorizație de proveniență sau în condiții igienico-sanitare improprii și 44 de lei proveniții din exercitarea actelor de comerț ilicit.

De asemenea, au fost  confiscate două  autovehicule folosite de către comercianții stradali neautorizați.

”Facem mentiunea că cele două persoane cărora li s-au ridicat autovehiculele în vederea confiscării și care au fost sancționate contravențional, în acestă zi, cu suma de 2500 lei fiecare, nu se află la prima abatere de acest fel, acestia apărând în evidențele instituției noastre : prima cu un numar de 52 de amenzi contravenționale în valoare de 24.400 lei, iar cealaltă cu 20 de amenzi contravenționale în valoare de 9.600 lei.
Pe această cale lansăm un avertisment puternic, dar deosebit de ferm, cu privire la toți cei care abordează practici comerciale în această manieră că reacția Directiei Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală si extrem de riguroasă.
Acţiuni similare vor continua pâna la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constanțene, cât și în alte zone” - au mai transmis reprezentanții Directiei Generale Poliția Locală Constanța.

Sursa foto: Poliția Locală Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii