Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Constanţa. Poliţiştii au identificat mai mulţi cetăţeni certaţi cu legea

ro

02 Aug, 2017 12:12 1941 Marime text
Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurale Topraisar, Postului de Poliție Mereni, au depistat, ieri, un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din localitatea Mereni, județul Constanța, pe numele căruia exista un mandat de executare emis de Judecătoria Constanța. Pe numele acestuia a fost emis un mandat de executare a pedepsei de 3 ani de închisoare. Bărbatul a fost escortat și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Un alt caz a fost înregistrat de polițiștii din cadrul Secției 2 Rurale Mihail Kogălniceanu care au indentificat un băiat de 15 ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Minorul în cauză ar fi furat un telefon mobil de la un alt minor. Telefonul a fost recuperat și a fost predat persoanei vătămate. Băiatul a fost reținut şi va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE: Minorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Un alt tânăr de 22 de ani este bănuit de comiterea unor infracțiuni de loviri sau alte violențe și distrugere. Bărbatul ar fi înjunghiat în spate un alt bărbat, în vârstă de 23 de ani, pe o stradă din municipiul Constanța, căruia ulterior i-a distrus și parbrizul autoturismului proprietate personală. Judecătoriei Constanța a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia și un jandarm au identificat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din localitatea Străoane, județul Vrancea, bănuit de comiterea faptei. Bărbatul în cauză ar fi sustras poșeta unei femei, în care se afla un portofel cu suma de 150 de lei și 100 de euro, acte de identitate și trei telefoane mobile, în zona stațiunii Mamaia. Individul a fost reținut pe bază de ordonață şi va fi prezentat unității de parchet cu propuneri corespunzătoare.
Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Ovidiu, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din Constanța, trei articole de îmbrăcămite. Prejudiciul în valoare de 93 de lei a fost recuperat. Tânărului i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii