Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Percheziții de amploare într-un dosar de proxenetism. Mai multe persoane au fost conduse la audieri

ro

31 Jan, 2018 16:00 1996 Marime text
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat 11 percheziții pentru destructurarea unui grup infracţional, implicat în comiterea de infracţiuni de proxenetism. 5 persoane au fost reținute.
 
La data de 30 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au efectuat 11 percheziții la locuințele a opt persoane, pe raza județelor Constanța și Cluj.
 
Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în infracțiuni de proxenetism, comise în diferite orașe din Olanda. În urma percheziţiilor au fost găsite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, sisteme informatice și medii de stocare și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive.
 
7 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- S.T. Constanța, pentru audieri, dintre care 5 persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Ulterior, au fost reținute, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare emise pe numele acestora.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și al jandarmilor.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii