Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Video din momentul impactului Constanţa. Militar implicat într-un accident rutier grav în septembrie cere ajutorul medicilor (video)

ro

09 May, 2019 13:32 6831 Marime text
Cap. Marius Gorea din cadrul Diviziinului 50 Corvete a fost rănit grav într-un accident rutier produs în septembrie 2018, la Punctul de trecerea Frontierei Negru Vodă, judeţul Constanţa, către Bulgaria. Acum, un prieten de-al său cere ajutorul doctorilor pentru a-l opera după ce medicii constănţeni i-ar fi montat mâna greşit.

În luna noiembrie a anului trecut, ministrul Mihai Fifor împreună cu alţi oameni cu suflet mare au pus bani pentru a-l opera pe militar.

"In urma cu 7 luni Cap. Gorea Marius din cadrul Diviziinului 50 Corvete a suferit un accident rutier, fiind la terapie intensiva a luat o bacterie si a facut infectie. In acel moment pentru a-i salva picioarele si mana ne-am mobilizat cu totii si am pus umar la umar impreuna cu domnul ministru Mihai Fifor care a si achitat operatia, insa nu totul a fost chiar atat de roz. Medicii de la Spitalul Municipal Constanta i-au pus mana invers , probabil din neatentie sau din nepasare batandu-si practic joc de toti banii nostri si ai domnului ministru. Acum din pacate nici un medic ortoped nu mai doreste sa-l opereze si sa-l aseze asa cum trebuie. Rugam prin aceasta postare sa mediatizam cazul poate un doctor ortoped sa-l interneze si sa se incumete la o asemea lucrare !", scrie un apropiat al militarului pe Facebook.

Cum s-a produs teribilul accident

În data de 26.09.2018, ora 02:45,un bărbat, de 32 de ani, a condus autoturismul marca Opel dinspre Negru Vodă către Bulgaria şi  ajungând la punctul de trecere a frontierei, a pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu autoturismul marca Skoda, parcat pe partea stângă, pe sensul de mers, în afara părţii carosabile.

În urma impactului, primul auto a ricoşat şi a intrat în coliziune cu un panou electric.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducătorului auto şi vătămarea corporală gravă a pasagerului, care se afla pe locul din dreapta faţă, un bărbat de 30 ani.

Citeşte şi: UPDATE Judeţul Constanţa. Accident cum nu s-a mai văzut în România. Un mort şi un grav rănit. A intrat cu maşina în punctul de trecere a frontierei (galerie foto+video)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii