Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. CCINA organizează Târgul "Exponatura – Trăieşte Sănătos!"

ro

22 Oct, 2018 13:04 1513 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa ) organizează, în perioada 26-28 octombrie, Târgul de Produse şi Servicii Eco, Bio, Naturale, Wellness şi SPA, denumit EXPONATURA – TRĂIEŞTE SĂNĂTOS!.

Târgul va avea loc la centrul comercial VIVO! Constanța şi va aduce în atenția publicului constănțean o alternativă la modul actual de viață, evidențiind importanţa și beneficiile unei vieţi sănătoase şi soluţiile pentru care constănțenii pot opta, prin promovarea producătorilor de produse ecologice, bio, naturale şi a serviciilor wellness şi spa.

Timp de 3 zile, 16 expozanți - producători, importatori și furnizori de produse și servicii din domeniul eco – bio – wellness vor avea oportunitatea să interacționeze atât cu  publicul larg, interesat de produsele și serviciile necesare unui stil de viață sănătos și natural, cât și cu  distribuitori, consumatori, investitori și experți implicați activ în acest domeniu.

Vizitatorii Târgului Exponatura - Trӑieṣte Sӑnӑtos! se vor putea informa asupra celor mai recente inovații în domeniu, vor putea testa și achiziționa produse, la prețuri promoționale, beneficiind de oferte exclusive, în cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutrițională, prezentări de produse și demonstraţii live, organizate de expozanți.

În plus, prin organizarea sa în centrul comercial VIVO! Constanța, evenimentul le oferă vizitatorilor avantajul de a îmbina, în mod eficient și agreabil, cumpărăturile și relaxarea cu o expoziție cu vânzare de produse, tehnologii și servicii, la cele mai înalte standarde calitative.
Constănțenii sunt așteptați la târgul Exponatura - Trӑieṣte Sӑnӑtos! să cunoască şi să experimenteze cum se poate trăi într-un mod sănătos!

Detalii despre eveniment regăsiți pe facebook-ul evenimentului https://www.facebook.com/Exponatura-Tr%C4%83ie%C5%9Fte-S%C4%83n%C4%83tos-183247478755743/ și pe site-ul CCINA Constanța https://www.ccina.ro/evenimente/targuri-expozitii/-/e-exponatura-traieste-sanatos-editia-a-v-a-340 .

Programul zilnic de vizitare: 26 – 28 octombrie 2018, orele 10:00 - 22:00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii