Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa - alegeri parlamentare 2016. Primarul Făgădău a votat "pentru un oraş puternic, într-o ţară puternică" (galerie foto+video)

ro

11 Dec, 2016 11:14 2471 Marime text


Primarul Constanţei, Decebal Făgădău a votat în urmă cu puţin timp. La ieşirea de la urne, primarul a declarat că a venit la vot plin de speranţă, cu gândul la un viitor mai bun, pentru un oraş puternic, într-o ţară puternică.
 

Am votat pentru a da gir şi încredere unei echipe, unui proiect, unor oameni şi am venit pentru a da, totodată, un vot de blam celor care au înşelat încrederea. Am venit cu gândul de a realiza proiectul sălii polivalente în Constanţa, cu speranţa că anul viitor vom începe lucrările la Cazino. Am venit pentru că mi se pare important ca noi, constănţenii să facem parte dintr-un proiect mare, mi se pare firesc ca noi, constănţenii să nu lipsim de pe o hartă. Indiferent de opţiunea electorală, îmi doresc ca toţi constănţenii să se prezinte la vot şi îmi doresc ca rezultatul să fie bun, în primul rând pentru Constanţa şi pentru România. Ca primar îmi doresc să avem cât mai repede un guvern rezultat după ziua de astăzi, pentru că ţara are nevoie de un buget, de stabilitate şi de măsuri concrete. La sfârşitul zilei, îmi doresc să vedeţi o echipă unită şi frumoasă.


Primarul a votat la o grădiniţă de pe strada Badea Cârţan iar la urne a venit împreună cu soţia sa, Monica Gaitanidis. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii