Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Constanța. Accident rutier la intersecția străzilor Baba Novac și Andrei Mureșan. Două persoane, rănite (galerie foto+video)

ro

15 Jan, 2019 20:18 6693 Marime text
În urmă cu puțin timp, un accident rutier s-a produs la intersecția străzilor Baba Novac și Andrei Mureșan. Potrivit ISU Constanța, două persoane au fost rănite. Acestea sunt conștiente.

Conform datelor furnizate de IPJ Constanța, în jurul orelor 19.35, o femeie de 35 ani a condus un autoturism pe strada Andrei Mureșan, dinspre strada Steagului către strada Florilor și la intersecția cu strada Baba Novac nu a respectat semnificația indicatorului Stop și a intrat in coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 44 de ani care circula pe strada Baba Novac dinspre strada Dorului către str Dezrobirii. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor două conducătoare auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Atenție 15 Jan, 2019 22:11 De ce sunteți atât de imbecili încât sa nu respectați regulile de circulație? Zilnic se întâmplă câte un accident în oraș. După ce vă uitați când sunteți la volan? Ce făceați dacă doamne ferește era un accident cu victime?