Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta Accident provocat de un sofer drogat si recalcitrant (video)

ro

03 May, 2010 14:22 1372 Marime text

Un bărbat de 33 de ani, din Prahova, a fost prins azi-noapte, de poliţiştii constănțeni de la circulaţie la volanul autoturismului sub influenţa narcoticelor, după ce a provocat şi un accident rutier pe DN 2 A, în localitatea Ovidiu.

Purtătorul de cuvânt al Servicului Poliţie Rutiere Constanţa, inspector Marius Ghiţă, a declarat că Valentin Ionică conducea autoruismul dinspre Constanţa spre Mihail Kogălniceanu, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens un şi a lovit în plin alte două autoturisme care circulau regulamentar din sens opus. În urma impactului una dintre maşini s-a răsturnat pe carosabil. Unul dintre pasageri, Daniel Ineluş, de 24 de ani, din Constanţa, a fost rănit.

Şoferul vinovat, Valentin Ionică, a fost dus la spital unde i s-au recoltat probe de salivă în urma căruia s-a stabilit că a consumat marijuana. Acestuia i-au fost prelevate probe de sânge şi urină. Autoturismul său a fost dus la sediul poliţiei rutiere, unde a fost sigilat, iar poliţiştii de la Biroul Combaterea Crimei Oganizate Constanţa vor face o percheziţie a maşinii pentru a vedea dacă există şi alte substanţe narcotice în maşină.

Potrivit lui Marius Ghiţă, şoferul , care avea permisul de conducere suspendat pentru viteză, a devenit recalcitrant atunci când a fost adus la sediul poliţiei pentru declaraţii, iar oamenii legi au fost nevoiţi să îi pună cătuşele.
Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa stupefiantelor.

Vezi Video:

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii