Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Concurenței, prezent la Constanța

ro

22 Sep, 2016 13:27 1767 Marime text
Conducerea Consiliului Concurenţei se va afla la Constanţa, în perioada 22-23 septembrie, pentru a se întâlni, atât cu autorităţile locale, cât şi reprezentanţii mediului de afaceri pentru a afla problemele cu care se confruntă aceştia pe plan local.
 
Astfel, azi, ora16.00 la Sala „Remus Opreanu” - Consiliul Judeţean Constanţa, va avea loc o conferinţa dedicată mediului de afaceri regional, organizată cu sprijinul Instituţiei Prefectului judeţului Constanţa, al Consiliului Judeţean Constanta, al Primăriei municipiului Constanţa şi al Camerei de Comerţ Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa.
 
Vineri, 23 Septembrie, începând cu ora 9.00, la sediul Consiliul Judeţean Constanţa, sala „Remus Opreanu“, va avea loc seminarul cu autorităţile locale, în cadrul căruia vor fi prezentate tipurile de ajutor de stat care pot fi acordate, legalitatea actelor administrative care instituie măsuri de ajutor de stat precum şi cele mai bune practici în acest domeniu. De asemenea, se vor prezenta mijloacele de identificare, de către autorităţile contractante, a înţelegerilor anticoncurenţiale între companiile participante la licitaţiile publice.

UPDATE 1, ora 13.22

Din cadrul Consiliului Concurenței sunt prezenți președintele Bogdan Chirțoiu, vicepreședintele Otilian Neagoe, consilierul de concurență, Lazio Gyerko. Din partea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA), este prezent directorul Dănuț Juganaru. De asemenea, prezent este și primarul Consțantei, Decebal Făgădău.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii