Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii locali din Mangalia, convocaţi în şedinţă ordinară

ro

25 Feb, 2014 17:27 1476 Marime text
sedinta ordinara, consilul local mangalia, cristian radu, proiectePrimarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, a convocat consilierii locali la o şedinţă ordinară, vineri, 28 februarie, ora 17.00. Pe ordinea de zi, sunt înscrise mai multe proiecte de hotărâre cu caracter administrativ şi social. Unul dintre proiectele supuse adoptării vizează aprobarea Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile acordate din fonduri publice pentru activităţi non-profit de interes local, altele decât cele sportive.

Alt proiect se referă la aprobarea Regulamentului privind finanţarea nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Mangalia a proiectelor structurilor sportive, acordate în baza Legii 350/2005, pentru anul 2014.

În aceeaşi şedinţă, se va dezbate proiectul referitor la aprobarea schemei de ajutor de minimis pentru acordarea de facilităţi fiscale agenţilor economici, în vederea creări de noi locuri de muncă şi susţinerii dezvoltării economice durabile în Mangalia.

De asemenea, pe ordinea de zi este înscris proiectul de hotărâre care vizează interzicerea expunerii spre vânzare a vehiculelor, precum şi interzicerea parcăriişi/sau staţionării vehiculelor utilizate în scopul desfăşurării unor activităţi comerciale pe domeniul public/privat al municipiului Mangalia. Totodată, consilierii locali vor mai dezbate proiectul privind stabilirea tarifului lunar pentru terenurile ocupate de garaje, proiectul referitor la aprobarea cotei de dezvoltare a sistemului de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, precum şi proiectul care vizează reglementarea modului de acordare a subvenţiilor de la bugetul local pentru serviciul de transport public local.

Alte proiecte care vor fi supuse adoptării se referă la modificarea prevederilor HCL nr. 25/2012 privind limita cuantumului pensiei pentru acordarea ajutoarelor de urgenţă constând în alimente şi proiectul privind participarea municipiului Mangalia la ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, care va avea loc, în perioada 13-16 martie, anul curent.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii