Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţ important Concursul pentru ocuparea posturilor vacante din cadrul ISU Dobrogea, suspendat

ro

20 Mar, 2015 15:27 1703 Marime text
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” al judeţului Constanţa a demarat desfăşurarea etapelor pentru organizarea concursului/examenului pentru ocuparea unor posturi vacante de execuţie, cu recrutare din rândul cadrelor militare în rezervă, în conformitate cu prevederile legale, se arată într-un comunicat ISU remis redacţiei.

„Urmare a constatării de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a unor posibile cazuri de neîndeplinire, în totalitate, a condiţiilor de participare în vederea ocupării posturilor scoase la concurs, s-a dispus măsura încetării procedurilor pentru efectuarea verificărilor în ceea ce priveşte clarificarea unor aspecte de natură juridică în legătură cu persoanele înscrise la concurs”, conform documentului citat.

Astfel, ISU Dobrogea mai informează că „demersul este determinat de necesitatea verificării modului în care a fost dobândit statutul de subofiţer în rezervă de către unii dintre candidaţi, raportat la aplicarea, în totalitate, a Sentinţei penale nr. 808 din 18.05.2012, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul penal nr. 6130/1/2009 şi care a rămas definitivă prin Decizia penală nr. 12 din 24.01.2014 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”.

În funcţie de concluziile rezultate vor fi dispuse măsurile în consecinţă, procesul de încadrare urmând a fi reluat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii