Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:19 18 08 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Costineşti a atribuit un contract firmei Grafic Tends. Iată contextul (document)

ro

24 Oct, 2016 18:19 1778 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Comuna Costineşti a atribuit un contract privind „servicii de realizare proiect tehnic, detalii de execuţie şi asistenţă tehnică pentru obiectivul «Modernizarea infrastructurii rutiere locale din comuna Costineşti, judeţul Constanţa»”.
 
Au fost primite şase oferte, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preţ, potrivit licitatiepublica.ro. Pentru suma de 36,000 RON fără TVA, a câştigat SC Grafic Tends SRL, cu sediul în Bucureşti, sector 2.
 
Firma câştigătoare are un capital social subscris de 200 RON integral vărsat şi se ocupă de „prelucrarea datelor, administrarea paginilor web şi activităţi conexe”. Unicul asociat este Alexandru Măroiu, născut în Bucureşti. Prin urmare, acesta are o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. Conform Registrului Comerţului, nu apare în calitate de asociat în alte firme.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire al licitaţiei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii