Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul Educațional „Copilăria” a organizat o paradă a costumelor fructelor şi legumelor

ro

29 May, 2013 08:59 2299 Marime text
Preșcolarii şi școlarii Complexului Educațional „Copilăria” au organizat ieri activități de finalizare a proiectului „Un stil de viață sănătos încă din copilărie”.

Pe parcursul anului școlar, în cadrul acestui proiect s-au organizat competiții sportive, un concurs de biciclete/triciclete (în funcție de vârsta copiilor), o paradă a costumelor fructelor și legumelor, copiii au preparat împreună cu educatoarele/învățătoarele lor salate de fructe, legume și alte gustări sănătoase, fiind totodată stimulați să le consume, în acest sens s-au introdus în alimentația zilnică a copiilor din cadrul unității școlare fructe și legume proaspete, se arată într-un comunicat de presă. 

Acțiunea de ieri a inclus prezentarea acțiunilor ce s-au desfășurat pe parcursul anului, dar și a unor costume ecologice confecționate de părinții copiilor, costume ce au îmbrăcat forma unor fructe și legume. De asemenea, îndrumați de cadrele didactice, copiii au preparat salate și fresh-uri de fructe proaspete ce au fost degustate de copii, dar și de invitaţii lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii