Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:06 24 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiție strânsă pentru posturile libere de la Corpul de Control al Prim-Ministrului

ro

01 Sep, 2016 16:57 1023 Marime text
28 de candidați pe un loc la Concursul organizat de Corpul de Control al Prim-Ministrului, desfășurat astăzi, pentru ocuparea unor posturi de execuție. Pentru cele şase posturi vacante scoase la concursul anunțat în aceasta vară, s-au înscris 190 de candidați, din care 172 au depus dosare complete. Aplicațiile pentru cele 6 posturi sunt astfel:
  • 71 candidați pentru Direcția Control companii de stat, debutant;
  • 32 candidați pentru Direcția juridică și administrativă, debutant;
  • 13 candidați pentru Direcția juridică și administrativă, principal;
  • 21 candidați pentru Compartimentul documente clasificate, principal;
  • 35 candidați pentru Compartimentul documente clasificate, superior.

Pentru postul de consilier debutant, din cadrul direcției Control companii de stat s-au înscris un număr record de candidați pentru administrația publică – 71 pentru un post vacant.

"Interesul crescut pentru aceste poziții arată două aspecte benefice. Pe de o parte, faptul că activitatea Guvernului și a Corpului de control este apreciată pozitiv, mai ales de către tineri, care vor să se alăture echipei de lucru a Executivului. Pe de altă parte, această competiție crescută se va reflecta în selectarea unor oameni profesioniști, bine pregătiți profesional, care se vor alătura echipei noastre", consideră Mircea Valentin, șeful Corpului de Control al Primului-ministru.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 22 Sep, 2016 09:29 Feicitari Au reusit performanta, la acest concurs, sa isi angajeze proprii angajati, la cele doua posturi la informatii clasificate ...