Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Comisarul șef de poliție (r) Adrian Nicola ne anunță cu tristețe

ro

07 May, 2016 02:54 4600 Marime text
Aseară, fostul adjunct al comandantului Poliției Municipale Constanța, comisarul șef de poliție (r) Adrian Nicola a postat un anunț pe pagina sa de Facebook:
 
Prezentăm integral postarea sa:
”Ceea ce vedeți reprezintă coperțile 1 și 4 ale revistei ”Poliția-Impact” la care eu scriu de la primul număr, lipsa textelor mele dintre paginile acesteia fiind accidentală. Numerele fără semnătura mea se pot număra pe degetele de la o mână. De 160 de luni, adică de 13 ani și 4 luni, am avut în preocupările mele scrierea materialelor pentru această revistă. Mai bune sau mai slabe, mai mult sau mai puțin apreciate, în această revistă au apărut peste 150 de povestiri și alte aproape 100 de texte, la cele două rubrici permanente, ”Atitudini și ”Povestiri aproape polițiste”, pe care le-am avut.
Din păcate, acesta este ultimul număr al revistei noastre, sponsorizările care asigurau apariția acesteia devenind imposibil de obținut.
Nu mă afectează aspectul financiar al colaborării mele la revistă (drepturile de autor obținute de aici au fost aproape modice), dar despărțirea de ea, de cititori, de obișnuința de a scrie și de dragostea cu care am făcut-o m-au întristat. Intenționez să nu mă opresc din scris și caut o modalitate de a vă transmite online dumneavoastră, prietenii mei virtuali, acelora care vor dori să citească, ”producțiile” mele. Într-un anumit plan, s-a încheiat o etapă a vieții mele. Adio ”Poliția-Impact”!
 
Trebuie să fac precizarea că, sporadic, am scris și eu la această revistă, și așa cum spune comisarul șef Adrian Nicola (foto jos), pe sume modice, pe care eu nici măcar nu le-am ridicat.
Am încercat, aseară, să luăm un punct de vedere și comisarului șef (r) Marian Saragea, redactorul șef al publicației, fără a reuși însă.

UPDATE ora 12.00:
Comisarul șef Marian Saragea ne-a confirmat știrea postată de Adrian Nicola. El a spus că a apelat la toate instituțiile care ar fi putut să se implice în continuarea apariției revistei fără să reușească rezolvarea situației. 

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii