Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comerţ cu haine contrafăcute pe plaja din Saturn

ro

04 Aug, 2015 09:43 1558 Marime text
 
Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observant, luni seara, pe plaja din Saturn, o femeie care oferea spre comercializare obiecte de îmbrăcămite turiştilor aflaţi pe plajă.
 
La vederea jandarmilor, aceasta a încercat să se îndepărteze din zonă. „Comercianta” a fost ajunsă din urmă de către jandarmi, moment în care aceştia au observat că obiectele de îmbrăcăminte oferite spre vânzare erau inscripţionate cu numele unor mărci renumite.
 
Jandarmii au procedat la stabilirea identităţii persoanei în cauză, stabilind că numita H.C.V.,  în vârstă  de 42 de ani, din Mangalia,  efectua acte de comerţ, oferind turiştilor tricouri, pantaloni scurţi şi şepci, inscripţionate cu numele unor mărci de renume, fără a poseda şi documente de provenienţă a bunurilor respective.
 
Existând  suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală, ce va fi predat împreună cu bunurile găsite asupra făptuitoarei,  Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea continuării cercetărilor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii