Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegii de la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ Constanța ai elevului decedat în accidentul din Vrancea îi aduc un ultim omagiu la locuința sa (galerie foto)

ro

27 Sep, 2018 08:28 3365 Marime text
Este doliu săptămâna aceasta la Școala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazu“ Constanța, în memoria lui Andrei Savu și a părinților acestuia, decedați în teribilul accident petrecut pe un drum din județul Vrancea. 

Mai mult, astăzi, la ultima oră de curs, colegiii copilului de 10 ani vor merge împreună cu învățătoarea la locuința acestuia pentru a-i aduce un ultim omagiu. 

Reamintim că unitatea de învățământ a lansat o campanie de donare pentru a-i ajuta pe bunicii copilului să îi înmormânteze pe cei trei (Andrei și părinții acestuia). 

”Vă mulțumim tuturor celor care ne ajutați să îndeplinim o grea misiune, aceea de a oferi sprijin financiar celor rămași cu sufletele frânte în urma acestei tragedii! Nu există "mult" sau "puțin" la fel cum nu există "suficient"! Există însă speranța că elevii noștri, colegii lui Andrei, vor învața de la noi ce înseamnă compasiunea și dăruirea! 
Un loc, într-o bancă, va rămâne gol multă vreme în Școala Gimnazială Nr 29 "Mihai Viteazul"!
Golul din sufletele celor care l-au cunoscut pe micul Andrei va rămâne însă pentru totdeauna! 
Puteți participa în continuare cu donații până vineri, 28 septembrie, inclusiv!
Dumnezeu să-i odihnească!” - este mesajul transmis de reprezentanții Școlii Gimnaziale nr. 29 „Mihai Viteazu“ Constanța,

O familie întreagă a fost spulberată în accidentul din județul Vrancea. Un copil de 10 ani şi părinţii lui au murit în impact. Mama, moartă în accidentul din Vrancea, se numea Maria Savu și era arhitect. Este din Piatra Neamț și vor fi înmormantați acolo. Baiatul cel mare de 20 de ani este student la arhitectura și este internat în stare gravă în spital, medicii luptând să îi salveze viața. 


Citește și: 

Accident cumplit în Vrancea. Momentul impactului surprins de o cameră de bord. Trei persoane din Constanța au murit (video)

UPDATE S-a activat Planul Roşu de intervenţie Accident rutier grav pe DN 2. Patru morţi şi patru răniţi. O maşină înmatriculată în Constanţa, implicată

Mesaj de adio. Copilul decedat în accidentul din Vrancea era elev al Școlii Gimniaziale nr. 29 „Mihai Viteazu“ Constanța​

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii