Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod Galben Vânt puternic, porturi închise, vizibilitate redusă

ro

25 Jan, 2014 07:47 2259 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră traficul rutier este închis pe Autostrada A1 București – Pitești (vizibilitate redusă sub 20 de metri), DN22 Râmnicu Sărat – Brăila (în județul Buzău) și DN67C Novaci – Rânca, între kilometrii 16 şi 34+800 de metri (în județul Gorj).
Ce spune poliţia rutieră
Recomandăm ca în cazul în care călătoriile cu automobilul nu sunt absolut necesare, să nu se pornească la drum. Dacă însă deplasările nu pot fi amânate, o condiţie obligatorie pentru a le efectua este echiparea corespunzătoare a autovehiculelor pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, rezervă de combustibil, sistem de climatizare - dezaburire funcţional etc.). De asemenea, sfătuim conducătorii auto ca înaintea începerii deplasării să se intereseze cu privire la starea traseului pe care urmează să îl parcurgă şi situaţia meteorologică prognozată.
Porturi închise 
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza vântului puternic, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia au fost închise atât traficului maritim, cat si celui fluvial.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii