Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:30 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR “Pentru Constanţa şi Tulcea existau contracte de deszăpezire semnate, dar DRDP Constanţa a fost nevoită să le rezilieze”

ro

22 Nov, 2014 20:37 2775 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) dezminte, printr-un comunicat transmis astăzi, că ar fi anulat mai multe contracte de deszăpezire, în prag în iarnă, după ce aceasat informaţie a fost vehiculată în presă. CNADNR precizează că în cazul mai multor drumuri se află în plin proces de orgnizare de licitaţii pentru atribuirea contractului de deszăpezire pentru iarnă 2014-2015.
 
“Referitor la faptul că Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri: Bucureşti, Iaşi, Constanţa, Craiova, Timişoara şi Braşov vor fi nevoite să asigure activitatea de deszăpezire în regie proprie, precizăm că aşa cum a fost menţionat şi în răspunsurile transmise de CNADNR SA presei, au fost organizate diferite procedurii de achiziţie pentru contractarea serviciilor de deszăpezire la nivelul întregii ţări, urmând ca în cel mai scurt timp să fie definitivată şi situaţia celor 3 loturi rămase neacoperite: SDN Constanţa, SDN Tulcea şi SDN Galaţi. Pentru aceste 3 loturi, încă din luna iunie a acestui an, s au deschis proceduri de achiziţie publică la care, ori nu au existat ofertanţi, ori ofertele prezentate nu erau eligibile. Astfel, pentru SDN Constanţa şi SDN Tulcea menţionăm că existau contracte de deszăpezire semnate cu SC Teloxim, dar din cauza incapacităţii tehnice şi financiare a acestei societăţi comerciale, DRDP Constanţa a fost nevoită să rezilieze contractele. Iar pentru cea de a 3 Secţie (SDN Galaţi), au fost organizate proceduri de achiziţie publică fie la nivel central, fie la nivelul DRDP Iai, urmând ca miercuri 26.11.2014 să se finalizeze licitaţia privind atribuirea contractului de deszăpezire aferent iernii 2014 2015.”, se arată în comunicatul CNADNR.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii