Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:52 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE A nins noaptea trecută în județul Constanța! S-a intervenit cu echipaje de dezăpezire (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

19 Nov, 2023 08:57 23827 Marime text
Foto: facebook/Drumuri Județene ConstanțaÎn județul Constanța au căzut noaptea trecută primii fulgi de nea. În mai multe zone stratul de zăpadă a fost atât de generos că a fost nevoie de intervenția echipajelor de deszăpezire. 

Probleme au fost în special pe DJ391A  Valeni-Sipote în județul Constanța

Amintim că, județul Constanța s-a aflat seara trecută sub avertizări Cod Roșu de vreme rea! Pentru a avertiza cetăățenii autoritățile au emis trei mesaje Ro-Alert! În primul mesaj locuitorii erau atenționați să evite deplasările până la ora 23.00, în al doilea până la ora 1.00, iar al treilea mesaj solicita cetățenilor să ia măsuri de adăpostire și autoprotecție până la ora 5.00. 

UPDATE

Noaptea 18-19 noiembrie 2023 a fost una de foc pentru angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A. Utilaje și oameni au acționat pentru îndepărtarea efectelor zăpezii și viscolului, dar și pentru menținerea drumurilor județene sigure în județul Constanța. S-a patrulat în permanență și unde a fost nevoie s-a acționat: 9 utilaje și 20 de oameni au fost pe:
  • DJ 391 A Șipote – Văleni unde a nins viscolit; acum se circulă în condiții de iarnă.
  • DJ 225 Pantelimon- Runcu, DJ 391 Mangalia – Negru Vodă, DJ 391 Topraisar – Cobadin, DJ 392 Independența s-a acționat pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe carosabil.     

„În continuare angajații DJCT sunt la datorie, se patrulează pe drumurile județene constănțene.
     
Rugăm cetățenii care au informații cu privire la eventuali arbori căzuți pe carosabil să ne sune la 0241 630 696“ - au transmis reprezentanții Drumuri Județene Constanța.



Citește și: 

Cod Roșu de vreme rea la Constanța! Sute de intervenții pentru pompierii ISU Dobrogea (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii