Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:20 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNADNR a mai închis un drum naţional

ro

26 Jan, 2014 17:04 1387 Marime text
Compania Naţională de Autostrăzi i Drumuri Naţionale din România anunţă utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că, din cauza fenomenului de viscol cu vizibilitate redusă, circulaţia rutieră a fost închisă pe drumul național DN 21, km 58+000 – km 87+800, Bărăganu – Slobozia.

Rugăm participanții la trafic să respecte indicațiie și restricțiile Poliției Rutiere. Compania Naţională de Autostrăzi i Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă i viscol. Dacă totui nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunză tor pentru condiţiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, paturi, saculeţ cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

De asemenea, rugăm participanţii la trafic să se informeze înain te de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi Ai Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

Ti-a placut articolul?

Comentarii