Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNA a adoptat un proiect de decizie privind regulile de desfășurare în audiovizual a campaniei electorale

ro

20 Sep, 2016 15:51 1686 Marime text
Consiliul Național al Audiovizualului a adoptat un proiect de decizie privind regulile de desfășurare, în audiovizual, a campaniei electorale de anul acesta pentru alegerea Camerei Deputaților și Senatului, anunță Agerpes.
 
Potrivit proiectului adoptat azi, posturile de radio și de televiziune private au obligația să comunice CNA implicarea lor în campanie, lista emisiunilor electorale pe care le vor realiza, intervalele de timp de difuzare a respectivelor emisiuni, precum și tarifele practicate, până cel mai târziu în ziua de 10 noiembrie, printr-o adresă.

„Este o decizie care definește mai clar decât în trecut emisiunile electorale, modul de alocare a timpilor de antenă pentru competitorii electorali, partide și candidați. Un lucru bun, cred eu, este că insistăm pentru publicarea tarifelor pentru timpii de antenă. Acestea trebuie să fie aceleași pentru toți, așa cum spune legea. De mâine (miercuri — n.r.) proiectul poate fi consultat timp de 15 zile pe site-ul nostru. La capătul acestui interval și după discuțiile cu partenerii noștri din media, din asociațiile de media interesate, o să îl definitivăm", a declarat vicepreședintele CNA, Răzvan Popescu, citat de Agerpres.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii