Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:02 15 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clanul Lalai din Mangalia in cautare de noi „razboaie"

ro

21 May, 2010 15:06 5190 Marime text
kogalniceanu23.jpgDupă „clasicele" de acum războaie de stradă dintre clanurile Raim şi Lalai din Mangalia, se pare că membrii acestuia din urmă au trecut la căutarea altor conflicte, cu alte „clanuri" de rromi. Unul dintre acestea, cel al lui Bahar Ismail din localitate, a fost implicat joi noaptea într-un conflict deschis, cu pietre şi bâte.

„Un puşti din familia lui Ismail Bahar a avut, cu ceva timp în urmă, o altercaţie cu membrii familiei Lalai, într-o discotecă din Negru Vodă. De atunci ei au tot încercat să îşi regleze conturile, dar nu au reuşit. Joi am primit o reclamaţie la poliţie din partea lui Lalai, care a declarat că i-a fost spartă maşina. Acesta nu a mai aşteptat să intervenim noi şi a pornit către casa familiei Ismail, ultima din Cartierul Colonişti, de pe strada George Enescu", ne-a declarat comisar şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Municipiului Mangalia.

Aşa se face că, mai multe zeci de rromi din cele două familii s-au încăierat în Cartierul Colonişti, fiind necesară nu doar intervenţia Poliţiei Mangalia, ci şi cea a Serviciului de Intervenţie Rapidă. Poliţiştii din Mangalia spun că au fost victime şi de o parte şi de cealaltă a celor două familii implicate. După acordarea primului ajutor în serviciul de Urgenţă al Spitalului Municipal, doar o singură persoană din cele şase a fost internată şi trimisă, ulterior, la Constanţa, pentru mai multe investigaţii.

Deşi chiar de joi noaptea poliţiştii din Mangalia ar fi dorit reţinerea mai multor persoane din cele implicate, aceştia nu au reuşit să obţină arestarea din lipsă de probe. După finalizarea anchetei demarate, vinovaţii vor fi acuzaţi de vătămare corporală, violare de domiciliu şi ultraj contra bunelor moravuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • albu 21 May, 2010 15:06 lalai are neamuri politisti pe locurile speciale pentru etnii. Motiv pentru care este protejat. Caz rezolvat! Nimeni nu se atinge de ei.