Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciutacu Nu cred ca Basescu i-a pus pe agresorii de la mall sa ma bata

ro

10 Aug, 2010 21:43 1913 Marime text

Victor_Ciutacu.jpgVictor Ciutacu spune că agresorii de la mall vroiau "să rupă capul pe rând" mai multor jurnalişti din Antene şi nu crede că Traian Băsescu este în spatele acestui incident.

"Doi indivizi au venit foarte revoltaţi la mine, înjurându-mă, că mint poporul cu televizorul, împreună cu Gâdea, cu Badea, cu Stan. În general, toate antenele. Vroiau să ne rupă capul pe rând, în mod organizat, individual, nu ştiu exact procedura, dar eu trebuia să fiu primul dacă tot mă găsiseră pe acolo", a declarat Ciutacu la Antena3.

Jurnalistul povesteşte că a încercat pe cât a putut să evite un scandal: "Am luat un taxi, s-au agăţat de taxi, era să dea şi în maşina omului ăla. Într-un final, am scăpat".

"S-a vorbit că am început să inventez incidente, că nu am rating, până la nebunii că i-a pus Băsescu pe unii să mă bată. Nu, nici nu mi-am inventat incidente de om nebun cu copilul după mine şi nici nu cred că i-a pus Băsescu să mă bată. Problema e că s-a ajuns la violenţă, şi verbală şi fizică, generată de psihoza politică, încât în curând o să ajungem să ne batem între noi pe stradă din considerente absurde de diferende politice", a mai spus Ciutacu.

Jurnalistul Victor Ciutacu a fost agresat, luni seară, în timp ce se afla într-un mall din Bucureşti, de doi susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu.

Sursa: Realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii