Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulația pe DN3, între localităţile Băneasa şi Lipniţa, judeţul Constanţa a fost reluată după patru ore. Un bărbat a murit într-un accident

ro

15 Nov, 2018 20:30 2069 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 3, între localităţile Băneasa şi Lipniţa, judeţul Constanţa, unde a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate un autoturism şi o autocisternă. Amintim că în urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat.

Reamintim că, un grav accident rutier a avut loc în această după amiază pe DN 3 între localitățile Băneasa și Lipnița din Județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în accident au fost implicate o autocisternă goală și un VW Golf, care nu a adaptat viteza corespunzătoare la drum.

 În urma accidentului rutier,  a rezultat decesul conducatorului auto, în vârstă de 49 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 15:50, un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din localitatea Lipnița, a condus un autoturism pe DN3, dinspre Ostrov către Constanța, iar la km. 163+800 m, într-o curbă periculoasă la dreapta, pe fondul neadaptării vitezei la carosabilul umed, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autocisternă, condusă de un bărbat, în vârstă de 44 de ani.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul primului conducător auto.

Din cauza accidentului traficul a fost îngreunat timp de mai aproximativ patru ore în zonă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii