Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circa trei milioane de euro prejudiciu Începe judecata față de Emil Mavrodin

ro

06 Jan, 2016 20:02 1534 Marime text
 
Magistrații Tribunalului Constanța au dispus, astăzi, începerea judecăţii în cauză şi trimiterea dosarului la completul de judecată pentru a stabili primul termen de judecată față de Emil Mavrodin, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.
 
Astfel, judecătorii constănțeni au constatat „legalitatea sesizării instanţei prin rechizitoriul întocmit în dosar nr. 2194/P/2011 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa- privind pe inculpatul Mavrodin Emil, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, prev. de art. 9 alin. 1 lit.b din Legea nr. 241/2005. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de către organele de urmărire penală“, potrivit minutei.
 
Decizia este definitivă.
 
Reamintim că la data de 27 martie, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa au dispus reţinerea şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării măsurii arestării preventive, pe o durată de 30 de zile, faţă de Vasile Gropeneanu, Constantin Uda, Ştefan Guzu, Vasile Ioniţă, Aurel Popescu şi Andrei Vrînceanu. Procurorii spun că, în cauză, s-ar fi produs un prejudiciu de circa trei milioane de euro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii