Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloş - Trebuie să le explicăm oamenilor că prin asta le riscăm viitorul

ro

02 Nov, 2016 18:47 1441 Marime text
Astăzi, premierul Dacian Cioloș a spus că ideea de mărire a salariilor ste un lucru necesar, dar a avertizat că, în cazul în care se face „populist și electoralist”, trebuie explicat oamenilor că li se riscă viitorul.


„Da, avem nevoie în perioada următoare să facem ca evoluția economică bună a României să fie resimțită și în nivelul de trai al românilor, dar dacă nu facem asta cu decizii responsabile riscăm să repetăm istoria și după o perioadă de creștere economică să ajungem din nou la probleme. De aceea, cred că ideea de a mări salariile (...) de a transmite creșterea economică și în evoluția salariilor e un lucru necesar, dar, dacă acest lucru se face în mod populist și doar electoralist, cred că trebuie să le explicăm oamenilor că prin asta le riscăm viitorul și riscăm viitorul economiei României”, a spus, potrivit Agerpres, Dacian Cioloș.


În opinia premierului, problema în România nu ține de o creștere procentuală a salariilor într-un domeniu sau altul, ci de faptul că nu a fost tratată „chestiunea disfuncționalităților în abordarea politicii salariale".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii