Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:03 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cioloș „Intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine”

ro

15 Jan, 2016 20:50 542 Marime text
 
Premierul Dacian Cioloș a menționat, astăzi, într-o postare pe Facebook, prioritățile Guvernului în 2016, arătând că intenționează să lase în urmă „ceva vizibil schimbat în bine".

„Temele majore pe care ne vom concentra pe durata mandatului se referă la domenii în care intenționăm să lăsăm în urmă ceva vizibil schimbat în bine, chiar dacă unele proiecte vor putea fi doar demarate: reforma și transparența în administrația publică, derularea proiectelor de infrastructură de transport cu accent pe transparența și calitatea procesului, dezvoltarea viziunii economice pe termen mediu și lung și eliminarea risipei, regândind rolul statului în economie, politicile sociale și combaterea sărăciei. Firește că domenii precum sănătatea, educația, cultura, absorbția fondurilor europene, agricultura, tineretul și sportul, mediul, energia și îmbunătățirea relațiilor externe ale României vor fi, de asemenea, tratate cu prioritate”, a precizat Cioloș.„Succesul și mai ales perpetuarea acestor schimbări depind, într-adevăr, de performanță și de onestitatea clasei politice. Dar depind și de implicarea activă a societății, depășirea individualismului, a temerilor și a divizării care domnește, mai mult sau mai puțin vizibil, în societatea noastră”, a mai spus premierul.

El a precizat că timpul pentru ceea ce și-a propus Guvernul să realizeze este scurt.

„'De aceea, începând de ieri (n.r. joi), merg la ministere pentru a discuta și demara punerea în practică a acestor schimbări'', a mai spus șeful Guvernului.


Sursa foto: Facebook Dacian Cioloș

Ti-a placut articolul?

Comentarii