Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cine este tânăra care a murit în Valu lui Traian. Avea doar 25 de ani. Oamenii o vedeau tot timpul

ro

27 Jan, 2019 11:13 5626 Marime text


Au curs mesaje pline de tristeţe pe reţelele de socializare după moartea fulgerătoare a unei fete din localitatea Valu lui Traian, din noaptea de sâmbătă spre duminică
.
Avea doar 25 de ani, se numea Albertina Narcisa C. şi alerga pentru a se menţine în formă. Locuitorii din localitatea constănţeană o vedeau adeseori cum se antrena. A făcut stop cardiorespirator în jurul orei 19:00. Un trecător a sunat la 112, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viaţa fetei. A fost declarat decesul pacientei.

Tânăra participa de mai mulţi ani la curse de atletism pe distanţe lungi, inclusiv la întreceri montane. În anul 2015, la Maratonul Nisipului, de la Mamaia, a ocupat locul trei în proba feminină de semimaraton (21 km). „O ştiu de mulţi ani pe Albertina. Nimeni nu ştie să fi avut vreo problemă de sănătate. Era foarte de treabă, liniştită, foarte respectuoasă. Într-un cuvânt, un om extraordinar“, a declarat unul dintre colegii de alergare ai tinerei.

Prietenii, rudele şi cunoştinţele au transmis mesaje de condoleanţe pe reţelele de socializare şi localitatea se află în stare de şoc din cauza dispariţiei mult prea devreme a Albertinei sau Abi, cum o alintau prietenii.

"Draga noastră Albertina Narcisa, ne-ai lăsat în această seară fără cuvinte, fără lacrimi și goi... Nu există cuvinte sau gesturi care să poată alina această durere, să facă focul durerii să se stingă câtuși de puțin. Ai plecat foarte devreme, atât de devreme și subit încât ne-ai șocat până în adâncul sufletului. Mi-e greu să vorbesc la trecut despre un suflet atât de nobil și pur, despre un copil atât de admirat, despre un om atât de minunat cum ești tu. Ești și vei fii mereu prezentă în gândurile noastre, în sufletele noastre ca fiind zâmbitoare, ambițioasă și o luptătoare... Nu pot spune că vei fii un înger în Ceruri sau "Dumnezeu să te ierte" pentru că tu ești un înger aici, printre noi, și așa vei rămâne mereu..
Ai lăsat durere in suflete și lacrimi în ochi, Abi! Nu te vom uita niciodată!

Sincere condoleanțe familiei a cărei durere nici măcar nu ne-o putem imagina!", a transmis o apropiată.

"Un suflet minunat, plin de dragoste şi credinţă, s-a înălţat la cer, lăsând în urmă singurătate şi tristeţe. Cu imensă durere în suflet, te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre. Chipul tău blând a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras liniştita , aşa cum ai trăit, în lumea celor buni şi drepţi. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci.  Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte

Nu te voi uita niciodată Abi !!!", a transmis un alt apropiat.

"Dumnezeu să o ierte sa dus mult prea devreme nu mi vine să cred că este adevărat", a spus un alt prieten.

Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu vie.

Cuvintele nu isi mai au rostul , orice as spune nu te mai aduce inapoi , dar ai fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut , iar ca prieten ai fost mereu cu un pas mai mult. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!

NU CRED!!! Nu am cuvinte.

Toti, avem "o linie de sosire"

Păcat mare păcat un copil atât de tânără, a plecat atât de devreme dintre noi !!!

Mare pierdere... Nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul părinților. Dumnezeu sa o ierte și să aline durerea celor rămași....

Dumnezeu sa te odihnească Albertina! Ai alergat alături de noi pe dealurile din Valu lui Traian. Nu-mi vine sa cred. Așteptam să vină primăvara și să mai alergăm împreună. Te-ai dus la îngeri! Ce tinerețe, ce tinerețe! Nu se poate, nu se poate, ce s-a întâmplat? Să-ți fie țărâna ușoară! Să alergi printre îngeri!

Atât de tânără.... De ce... De de ce ea... Odihnește - te in pace...

Dumnezeu sa o ierte ..prea tinara a zburat la ingeri

UPDATE:

Mai avea câteva sute de metri până să ajungă acasă, aproape un kilometru. La 10 km şi-a oprit cronometrul de pe telefon. De la o vilă au văzut-o unii oameni când s-a prăbuşit pe o şosea, şi, alături de un pompier, au sărit să-i acorde primul ajutor. Ulterior, a venit şi ambulanţa, au continuat manevrele de resuscitare, dar, în cele din urmă, a fost declarat decesul, a povestit, îndurerat, un apropiat.


Astăzi, au venit la căpătâiul tinerei şi mai mulţi colegi der alergare, vreo 20 de persoane. Unii dintre ei vor să meargă şi mâine seară şi, ca un omagiu, să alerge pe traseul pe care alerga Albertina în Valu lui Traian. Colegii vor să parcurgă traseul, simbolic, începând cu ora când a fost anunţată ambulanţa. Înmormântarea e marţi, la prânz, la cimitirul din Valu lui Traian.       

Sursă foto: Facebook

Citeşte şi:
Tragedia nopţii la Valu lui Traian. O tânără a murit. Medicii nu au mai putut să o salveze
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii