Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:56 10 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este Miss Marea Neagră, cea frumoasă şi deşteaptă

ro

18 Aug, 2013 21:01 3680 Marime text
 
Cea mai frumoasă fată de la Marea Neagră a fost aleasă o puștoaică de 15 ani, Simona Mindilă. EVZ a aflat că adolescenta este elevă în clasa a IX-a la Liceul Teoretic „Traian Vuia”, din Constanța unde a fost admisă cu media 9.49. Ea a primit titlul de Miss Black Sea Model 2013 în concursul internațional de modele organizat de FashionTV în Mamaia, în cadrul International Fashion Weekend.

Cele 21 de aspirante la marele titlu Black Sea Model 2013 au concurat, aseară, pe scena FashionTV din Piața Cazino, din Mamaia. Dintre ele, a fost aleasă Simona Mindilă.
Simona este din Constanța, are 15 ani, 1,80 metri înalțime și a fost selectată de Caravana FashionTV, facându-și debutul în modeling în aceasta vară, pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia.
Concursul s-a desfășurat atât pe scenă, în direct în fața juriului format din profesioniști și a publicului, cât și pe platforma fashiontv.com. Voturile primite online au reprezentat 50% din nota finală obținută în concurs. Pe scena, tinerele participante au trecut prin proba costumului de baie (costume asigurate de Vero Milano) si de cea a tinutei elegante (concurentele au purtat rochii semnate Walid Atallah).
Sursa: evz.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii