Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este elevul mort în accidentul de tren de la Valu lui Traian. La ce colegiu de prestigiu din Constanța învăța

ro

29 Feb, 2016 02:48 5485 Marime text
Potrivit Cuget liber, vestea că Akan Mujdaba, elev în clasa a 12-a la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa a fost spulberat de un tren pe care nu l-a auzit venind, căci mergea pe calea ferată cu căştile în urechi, i-a îndurerat atât pe colegi, cât şi pe cei care l-au cunoscut. Prietenii îl descriu cu cele mai calde cuvinte, iar mesajele de condoleanţe curg şiroaie pe pagina sa de Facebook.
"Trebuia tu să mergi pe şinele de tren. DE CEEE? Nu o să te uitam niciodată..."
 
"Dumnezeu să te odihnească în pace My Big Brother!";
Materialul integral pe cugetliber.ro.

Facem precizarea că accidentul a avut loc ieri, după amiază, în jurul orei 16.00, când potrivit informațiilor de atunci un bărbat a vrut să treacă peste calea ferată. Era undeva pe la a doua barieră din localitatea Valu lui Traian. Acolo, în zonă, există o curbă. Localnicii îi spun ”curba morții”, deoarece mulți oameni nu au sesizat, de-a lungul anilor, trenurile ce veneau din acea direcție și au fost loviți. Așa i s-a întâmplat și tânărului în cauză.

UPDATE: Cezar Aurel Banu ne ajută în completarea acestui material și ne spune că tânărul de 18-19 ani din Valul lui Traian, elev in a 12-a la Colegiul de informatică din Constanța era și dansator în grupul Karadeniz al comunității turce și tătare din România ! Cel de Sus să îl aibă în paza sa !
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii