Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci bărbaţi reţinuţi de procurorii DIICOT pentru trafic de minori

ro

21 Jan, 2016 14:13 2236 Marime text
Ieri, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti au dispus reţinerea, pentru o perioadă de 24 de ore, a inculpaţilor Voicu Ionuţ-Valentin, Costache Sandu, Tănase Ion-Cătălin, Petre Marin şi Gunoi Carol-Ionuţ, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori şi proxenetism.
 
În  cauză  există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2014, membrii grupului au racolat mai multe persoane minore şi majore pe care le-au exploatat prin obligarea la practicarea prostituţiei, atât pe raza municipiilor Bucureşti, Brasov şi Piteşti, cât şi pe teritoriul mai multor state europene, respectiv Elvetia, Belgia, Germania, Franţa.
 
S-a reţinut că membrii grupului au închiriat mai multe locuinţe în care victimele erau obligate sa practice prostitutia, clientii fiind racolati prin intermediul unor anunturi postate pe site-uri  de specialitate. Din activitatea infracţională, membrii grupului au  obţinut  suma de aproximativ 500.000 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii