Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău-Publika.md Voronin despre Petrenco - Noi am aflat în sfârşit cine este acest om

ro

15 Jul, 2014 12:40 1704 Marime text
Liderul comunist a declarat despre parlamentarul Grigore Petrenco: "Noi am aflat în sfârşit cine este acest om!"

Solicitat de jurnalişti de comenteze declaraţia lui Grigore Petrenco privind alegerea unui alt preşedinte al PCRM, Vladimir Voronin a citat un articol publicat de Petrenco în 2008 despre iminenţa integrării europene a Moldovei.

Apoi, liderul comunist a citit date biografice ale lui Grigore Petrenco, sugerând că PCRM i-ar fi acordat multe favoruri de la o vârstă tânără. "Acum uitati-vă: cu ce l-am obijduit noi pe Grişa Petrenco?" s-a întrebat Voronin. Acesta a adăugat că eventuala alegere a unui alt preşedinte trebuie să se desfăşoare în conformitate cu regulamentul PCRM.

Voronin a declarat că regretă faptul că trei importanţi membri ai partidului au părăsit funcţiile de răspundere, dar a insistat că nu va accepta şantajul. Politicianul nu a specificat cine l-ar şantaja.

Astăzi la o conferinţă de presă, Vladimir Voronin a lăsat să se înţeleagă că partidul este subminat atât din exterior, cât şi din interior. "Cei care au dat lovitura de stat din şapte aprilie, pot face o lovitură de stat şi în interiorul partidului", a declarat Voronin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii