Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chişinău – Publika.md Maşina primarului Dorin Chirtoacă a lovit un cal

ro

12 Oct, 2014 15:23 2422 Marime text
Maşina primarului Capitalei a fost implicată într-un accident rutier, în această dimineaţă, pe traseul Chişinău-Leuşeni. Autoturismul a lovit un cal.

Incidentul a avut loc în jurul orei 5.00, în preajma satului Condriţa. La volanul maşinii se afla pretorul sectorului Centru, Oleg Poiată. În autovehicul mai erau primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, şi deputatul PL Valeriu Munteanu. Cei trei s-au ales doar cu o sperietură.

''Ne deplasam la Bucureşti, la ora cinci dimineaţa cu maşina: eu, domnul primar, la volanul autoturismului era pretorul sectorului Centru, domnul Oleg Poiată. Din senin, pe carosabil au apărut doi cai, l-am tamponat pe unul dintre ei. Mergând pe idea asta conspiraţionistă, ne gândim noi, cine ne-a trimis nouă doi cai în mijlocul drumului", a spus deputatul PL, Valeriu Munteanu.

Animalul lovit a murit pe loc. Angajaţii Regiei Autosalubritate au curăţat urmele accidentului.

Automobilele primarului Capitalei au mai fost implicate în accidente rutiere. În 2011, o persoană a murit, după ce a fost lovită de maşina lui Dorin Chirtoacă. Polițiștii susţineau atunci că la volan se afla Sergiu Godonoga, șeful garajului Primăriei.

Și anul trecut, Dorin Chirtoacă nu a scăpat de probleme. El a fost implicat într-un accident rutier în Germania, pe una dintre șoselele aflate în reparație.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii